Hulluuskultturi ja vastuullisuus kohtaavat Suomessa

18 Lok

Lähikuvassa Murros -sarjassa vuorossa on pitkän linjan keskolainen Rautakeskon asiakkuusjohtaja Tuulikki Markkula on myös mukana Kesko-ryhmän vastuullisuusasioiden kehitystyössä. Hän uskoo ensinnäkin siihen että yritykset ovat aidosti liikenteessä vastuuasioiden kanssa eivätkä vain ”feikkaa”.

Tuulikki Markkula myös uskoo että tulevaisuudessa brändinhallinnan riskit ja haavoittuvuus kasvavat. Lisäksi, hänen mukaansa kanta-asiakasohjelmien mahdollisuudet laajenevat jatkossa. Mutta riittääkö niiden avulla saatu tieto asiakkaan tarpeiden tunnistamiseksi?

Toivomme että osallistut Lähikuvassa Murros -hankkeeseen kommentoimalla keskustelua tässä blogissa.

Lähikuvassa Murros -sarja jatkaa aikamme ilmiöiden ja muutosvoimien parissa.

Yksi vastaus kirjoitukseen “Hulluuskultturi ja vastuullisuus kohtaavat Suomessa”

  1. Riitta Kerttula 16/11/2010 klo 10:57 am #

    Erittäin hyvä puheenvuoro kaikin puolin. Kanta-asiakasohjelma on kuin onkin vain hyvä pohja asiakastarpeiden tunnistamiselle ja asiakasymmärryksen luomiselle. Ihmiset kun pystyvät ostamaan tietystä kaupasta vain sitä, mitä siellä on tarjolla. Kaupan ketjujen keskittäessä ostojaan ihmisten valinnanmahdollisuudet kapenevat ja seurannan ulkopuolelle jää siis entistä enemmän asioita. Asiakasymmärryksen lisäämiseksi ja asiakastarpeiden havaitsemiseksi täytyy tutkia ihmisten elämää kokonaisvaltaisesti. Kanta-asiakasohjelmien tuottama tieto on vain yksi osa tätä kokonaisuutta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: